Polar


Morate biti prijavljeni da bi otvorili Kutiju!

Šta se nalazi u kutiji?

qootiya image
qootiya image
Polar 1914 Dioptrijske Naočale

Polar Dioptrijske Naočale

qootiya image
Polar Switch Naočale

Gratis Sunčane Naočale

qootiya image
Biciklo

Gratis Biciklo

qootiya image
30 KM POKLON VOUCHER

Poklon voucher možete iskoristiti na sve sunčane i dioptrijske naočale

qootiya image
20 KM POKLON VOUCHER

Poklon voucher možete iskoristiti na sve sunčane i dioptrijske naočale

Partner Optika Salihbegović

Od 15. marta 1999. godine smo prisutni u svijetu optike. Od toga dana, pa sve do danas pokušavamo biti bolji. Svo ovo vrijeme se trudimo da poboljšamo svoju ponudu i da svojim kupcima približimo sve što optika može ponuditi.

 

Ponosni smo na veliki broj kupaca i pacijenata koji se vraćaju u naše optike. I tako nam daju do znanja da smo na dobrom putu.

Korisne informacije

Qootiya je tvoja kutija, puna iznenađenja – sjajnih popusta i poklona! Pogledaj kako da ju uzmeš u 3 koraka. Saznaj kako!

Svaka Qootiya ima različite popuste i poklone! Klikni na Qootiyu koja ti se sviđa i vidjet ćeš fotografije popusta i poklona koje možeš dobiti.

Na fotografijama su prikazane sve moguće opcije popusta i poklona koje možeš dobiti, ali svaka Qootiya u sebi nosi različite kombinacije istih.

Svaka Qootiya ima svoje, jednostavne upute o preuzimanju njenih popusta. Klikni na „Moji pokloni“ opciju i tu ćeš vidjeti Qootiyu koju si uzeo, te nagrade koje si osvojio/osvojila – kao i upute za njihovo preuzimanje.

Ne. Kuponi sa popustima su jednokratni; mogu se iskoristiti samo jednom, te se brišu nakon njihovog korištenja.

Ne. Ne postoji mogućnost kombinovanja popusta - npr. ukoliko ste osvojili dva ista vouchera u vrijednosti od 30,00KM, možete ih iskoristiti jedino zasebno.